close

Great Deal for WKU Students & Great Week of Classes At The Spot!

ATTENTION WKU Students! Get healthy and SAVE with The Spot!

WKU Semester Special 
3+ Months of Unlimited yoga, Mat, TRX, aerial, and spin 
$299 less than $22/week
Must present WKU student id
—-40% savings—-

•Pilates equipment 
Reformer | Tower | Chair add on option: 14 classes for $185
—-30% savings—-

Grab a Class this week at The Spot. Schedule below:

Tue January 22, 2019

  • 5:30 am TRX-Yoga Fusion Charlotte & Andrea (5) 45 minutes
  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Morning Flow Yoga (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 8:30 am Reformer + Chair (adv/int) contact the studio for approval & to sign up Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes 12:00 pm NEW! Pilates Circuit Express Loryn Stanley 45 minutes
  • 4:30 pm Aerial Yoga Kylene Stephens (6) 55 minutes
  • 4:30 pm Tower Mix Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:30 pm NEW! Reformer Power Flow Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Andrea Forsythe (7) 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 6:30 pm TRX Express New! Charlotte Napier 30 minutes

Wed January 23, 2019

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Charlotte Napier 45 minutes
  • 7:30 am Tower & Spine Corrector Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Mat Pilates + Props Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Reformer All-levels Nancy Ware 55 minutes
  • 11:00 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 12:00 pm Power Vinyasa Yoga Nancy Ware 45 minutes
  • 4:30 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 4:30 pm Reformer All-levels Nancy Ware 55 minutes
  • 5:30 pm Pilates Playground Nancy Ware 55 minutes
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes

Thu January 24, 2019

  • 5:30 am TRX – Pilates Fusion Loryn Stanley (8) 45 minutes
  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Aerial Yoga Kylene Stephens 1 hour
  • 8:30 am Tower & Chair Nancy Ware (9) 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Circuit Loralee Stephens 1 hour
  • 11:00 am Gentle Flow Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour
  • 12:00 pm Reformer Jumpboard Express Loryn Stanley (10) 45 minutes
  • 4:30 pm Aerial/Barre Fusion Cassi Nushart 1 hour
  • 4:30 pm TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens (11) 55 minutes
  • 5:30 pm NEW – Pilates Equipment Express Series Loryn Stanley (12) 45 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Erica Cutright (13) 55 minutes
  • 5:45 pm Spin Loralee Stephens 45 minutes

Fri January 25, 2019

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 7:30 am Tower Loralee Stephens 55 minutes
  • 8:30 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Yin Yoga Erica Cutright (14) 1 hour

Sat January 26, 2019

  • 8:15 am Spin Loralee Stephens (15) 45 minutes
  • 9:00 am Reformer Bootcamp Loralee Stephens (16) 55 minutes
  • 9:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 10:00 am Reformer Bootcamp Loralee Stephens (17) 55 minutes
  • 10:30 am Aerial Yoga Cassi Nushart (18) 55 minutes

Click HERE for More!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Story Page