close

Beat The Winter Blues in 2019 with Great Health and a Great Class from The Spot!

Don’t let the gloomy season get you down and off your path to better health. Check below for the perfect class that will keep you focus, motivated and working towards what we all need in 2019, better physical and mental health.

The Schedule

Tue January 15, 2019

  • 5:30 am TRX-Yoga Fusion Andrea Forsythe 45 minutes
  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Morning Flow Yoga (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 8:30 am Reformer + Chair (adv/int) contact the studio for approval & to sign up Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes 4:30 pm Tower Mix Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:30 pm Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 6:30 pm TRX Express New! Charlotte Napier 30 minutes

Wed January 16, 2019

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Charlotte Napier 45 minutes
  • 7:30 am Tower & Spine Corrector Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Propilates Laurie Conley 55 minutes
  • 11:00 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 12:00 pm Power Vinyasa Yoga Nancy Ware 45 minutes
  • 4:30 pm Kickboxing 101 Brandon Thomas 1 hour
  • 4:30 pm Reformer All-levels Nancy Ware 55 minutes
  • 4:30 pm Yoga Basics (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 5:30 pm Pilates Playground Nancy Ware 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Andrea Forsythe 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes

Thu January 17, 2019

  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Aerial Yoga Kylene Stephens 1 hour
  • 9:30 am Pilates Circuit Loralee Stephens 1 hour
  • 11:00 am Gentle Flow Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour
  • 4:30 pm Aerial/Barre Fusion Cassi Nushart 1 hour
  • 4:30 pm TRX – Pilates Fusion Nancy Ware 55 minutes
  • 5:30 pm NEW – Pilates Equipment Express Series Nancy Ware 45 minutes
  • 5:45 pm Spin Loralee Stephens 45 minutes
  • 5:45 pm Yoga Flow Emily Harlan 1 hour

Fri January 18, 2019

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 7:30 am Tower Loralee Stephens 55 minutes
  • 8:30 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Yin Yoga Nancy Ware 1 hour

Sat January 19, 2019

  • 8:15 am Spin Alternating Instructor 45 minutes
  • 9:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 9:30 am Reformer Bootcamp Laurie Conley 55 minutes
  • 10:30 am Aerial Yoga Loralee Stephens 55 minutes

Click HERE for More!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Story Page