close

Celebrate the Holiday Season by taking care of yourself with a class from The Spot!

Celebrate the Holiday Season by taking care of yourself with a TRX, Yoga, Pilates, Spin class and more from The Spot!

This weeks Classes

Tue November 06, 2018

  • 5:30 am Yoga -TRX Fusion Andrea Dunn 45 minutes
  • 8:30 am Morning Flow Yoga (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 8:30 am Reformer + Chair (Level II/III) Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes
  • 4:30 pm Aerial Yoga Cassi Nushart 55 minutes
  • 4:30 pm Tower Mix Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:30 pm Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:45 pm Apprentice Led Pilates Mat Class (only $5) Pilates Apprentices 30 minutes
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 6:30 pm TRX Express New! Charlotte Napier 30 minutes

Wed November 07, 2018

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Michelle Darnell 45 minutes
  • 7:30 am Tower & Spine Corrector Loralee Stephens (1) 55 minutes
  • 8:30 am Propilates Loralee Stephens (2) 55 minutes
  • 11:00 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 12:00 pm Power Vinyasa Yoga Nancy Ware 45 minutes
  • 4:30 pm Kickboxing 101 Brandon Thomas 1 hour
  • 4:30 pm NEW! Yoga Basics (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 4:30 pm Reformer All-levels Nancy Ware 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Andrea Dunn 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes

Thu November 08, 2018

  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express – NEW! Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Aerial Yoga Kylene Stephens 1 hour
  • 9:30 am Pilates Circuit Loralee Stephens 1 hour
  • 11:00 am Gentle Flow Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour
  • 4:30 pm Aerial/Barre Fusion Cassi Nushart 1 hour
  • 4:30 pm TRX – Pilates Fusion Nancy Ware 55 minutes
  • 5:45 pm Spin Loralee Stephens 45 minutes
  • 5:45 pm Yoga Flow Emily Harlan 1 hour

Fri November 09, 2018

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Michelle Darnell 45 minutes
  • 7:30 am Tower Loralee Stephens 55 minutes
  • 8:30 am Apprentice Led Pilates Mat Class (only $5) Pilates Apprentices 45 minutes
  • 8:30 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Deep Stretch Yoga Nancy Ware 1 hour

Sat November 10, 2018

  • 8:15 am Spin Loralee Stephens (3) 45 minutes
  • 9:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Taylor Fultz 1 hour
  • 9:30 am Reformer Bootcamp Laurie Conley 55 minutes
  • 10:30 am Aerial Yoga Loralee Stephens 55 minutes

CLICK HERE TO SCHEDULE

Tags: , , , , , , , , ,

Story Page