close

15% off Your First Month With The Spot Deal Now Through the 31st! Plus, enroll in one of the 38 Remaining Classes This Week.

Have you thought about becoming a Member at The Spot?  They have 3 Membership options for Unlimited classes. NOW is the time!  July 16th-31st they are offering 15% OFF your first month! Here are some of the classes available this week if you choose to join now:

Tue July 17, 2018

  • 8:30 am Morning Flow Yoga (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 8:30 am Reformer + Chair (Level II/III) Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Yin Yoga (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 4:30 pm Aerial / Barre Fusion Cassi Nushart (5) 55 minutes
  • 4:30 pm Tower Mix Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:30 pm Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Taylor Fultz 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes

Wed July 18, 2018

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Charlotte Napier (6) 45 minutes
  • 7:30 am Tower & Spine Corrector Loralee Stephens (7) 55 minutes
  • 8:30 am Propilates Loralee Stephens (8) 55 minutes
  • 11:00 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 45 minutes
  • 12:00 pm Power Vinyasa Yoga Nancy Ware 45 minutes
  • 4:30 pm NEW! Yoga Basics (All Levels) Erica Cutright 1 hour
  • 4:30 pm Reformer All-levels Nancy Ware 55 minutes
  • 5:30 pm Reformer Jumpboard Express – NEW! Nancy Ware 45 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Andrea Dunn 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 6:45 pm Kickboxing 101 Brandon Thomas 1 hour

Thu July 19, 2018

  • 7:30 am Reformer Jumpboard Express – NEW! Loralee Stephens (9) 45 minutes
  • 8:30 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Taylor Fultz (10) 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Circuit Loralee Stephens 1 hour 11:00 am Gentle Flow Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour
  • 12:00 pm NEW! Kickboxing TRX Fusion Brandon Thomas 45 minutes
  • 4:30 pm Aerial Yoga Loralee Stephens 55 minutes 4:30 pm TRX – Pilates Fusion Loryn Stanley 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Taylor Fultz 1 hour
  • 5:45 pm Spin Loralee Stephens 45 minutes

Fri July 20, 2018

  • 5:30 am Spin – TRX Fusion Loralee Stephens (11) 45 minutes
  • 7:30 am Tower Loralee Stephens 55 minutes
  • 8:30 am TRX – Pilates Fusion Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Reformer Mix Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Yin Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour

Sat July 21, 2018

  • 8:15 am Spin Loralee Stephens (12) 45 minutes
  • 9:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Taylor Fultz 1 hour
  • 9:30 am Reformer Bootcamp Alternating Instructor (13) 55 minutes
  • 10:30 am Aerial Yoga Loralee Stephens 55 minutes

Sun July 22, 2018

  • 4:00 pm Community Yoga $5 “Power Vinyasa” (Sign-ups not necessary; pay at the studio) Nancy Ware 55 minutes

CLICK HERE TO SIGN UP!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Story Page