Subscribe to learn more about your community and events
  
Buy Local Bowling Green Facebook Buy Local Bowling Green Twitter Buy Local Bowling Green Instagram

Over 50 classes available from The Spot this week. No Reason You Can’t Make One!

Screen Shot 2017-02-13 at 10.44.51 PM

By Admin, BuyLocalBG.com, BuyLocalBg@gmail.com/
Tuesday, February 21st, 2017 7:00 AM CST

Over 50 classes available from The Spot this week. There is no reason you can’t make a class:

Mon February 20, 2017

  • 5:30 am Spin Michelle Darnell 45 minutes
  • 6:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Allison Adams (1) 1 hour
  • 7:30 am Reformer & Chair Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Classic Pilates Mat Loryn Stanley 55 minutes
  • 8:30 am Pilates Playground Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Spin Seng Amonette 45 minutes
  • 11:00 am Vinyasa Yoga (All Levels) DeAnna King 1 hour
  • 11:30 am Pilates Equipment (Men’s Class) Laurie Conley 55 minutes
  • 3:30 pm Children’s Yoga (ages 4-11) Lisa Bale 45 minutes
  • 4:30 pm Aerial Yoga Loryn Stanley 1 hour
  • 4:30 pm Children’s Yoga (ages 4-11) Lisa Bale 45 minutes
  • 4:30 pm TRX Group Class Nancy Ware 45 minutes
  • 5:30 pm Tower & Chair Nancy Ware 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Katherine Holmes 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 7:00 pm Yin Yoga (All Levels) Katherine Holmes 1 hour

Tue February 21, 2017

  • 7:30 am Chair & Props Loryn Stanley 55 minutes
  • 8:30 am *Advanced Reformer Plus (Chair) Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:00 am Mind Body Yoga Beshka Moore 1 hour & 30 minutes
  • 9:30 am  Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 4:30 pm  Aerial Yoga Loryn Stanley 55 minutes
  • 4:30 pm Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:30 pm  Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Rebbecca Brown 1 hour
  • 5:45 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 6:30 pm Pilates Circuit – Spring Break Challenge Loryn Stanley 45 minutes

Wed February 22, 2017

  • 5:30 am Spin Hank Campbell 45 minutes
  • 6:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Katherine Holmes 1 hour
  • 7:30 am Tower Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am  NEW! Reformer Power Flow Meredith Klapheke 55 minutes
  • 8:30 am Propilates Laurie Conley 55 minutes
  • 8:30 am Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 11:00 am TRX Group Class Loralee Stephens 45 minutes
  • 11:00 am Vinyasa Yoga (All Levels) Nancy Ware 1 hour
  • 4:30 pm Pilates Playground Nancy Ware 55 minutes
  • 5:30 pm TRX Group Class Nancy Ware 45 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Katherine Holmes 1 hour
  • 5:45 pm Spin Seng Amonette 45 minutes
  • 6:45 pm Belly Dancing Maggie Fusaro 1 hour
  • 6:45 pm Power Hour Yoga – Spring Break Challenge Katherine Holmes 1 hour

Thu February 23, 2017

  • 5:30 am Spin/TRX Michelle Darnell 45 minutes
  • 7:30 am NEW! Chair Express Laurie Conley 45 minutes
  • 8:30 am Tower w/ Props Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:00 am Mind Body Yoga Beshka Moore 1 hour & 30 minutes
  • 9:30 am Pilates Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 12:00 pm Spin Charlotte Napier 45 minutes
  • 3:30 pm *Advanced Playground Loralee Stephens 55 minutes
  • 4:30 pm NEW! Reformer Power Flow Loryn Stanley 55 minutes
  • 5:30 pm Pilates Playground Loryn Stanley 55 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Rebbecca Brown 1 hour
  • 5:45 pm Spin Loralee Stephens 45 minutes
  • 6:30 pm Cardio Burst – Spring Break Challenge Alternating Instructor 1 hour
  • 6:45 pm Aerial Yoga Loralee Stephens 1 hour

Fri February 24, 2017

  • 6:15 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Katherine Holmes 1 hour
  • 7:30 am Tower Loralee Stephens 55 minutes
  • 8:30 am Pilates Athletic Mat Loryn Stanley 55 minutes
  • 8:30 am Spin Michelle Darnell 45 minutes
  • 8:30 am TRX® Pilates Fusion Loralee Stephens 55 minutes
  • 9:30 am Reformer All-levels Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am Pilates Equipment (Men’s Class) Loralee Stephens 55 minutes
  • 11:00 am  Yin Yoga (All Levels) DeAnna King 1 hour
  • 12:00 pm TRX Group Class Nancy Ware 45 minutes
  • 5:45 pm Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Nancy Ware 1 hour

Sat February 25, 2017

  • 8:15 am Spin Loralee Stephens (2) 45 minutes
  • 9:00 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Nicole Musgrave 1 hour & 15 minutes
  • 9:15 am Children’s Yoga (ages 4-11) Lisa Bale 45 minutes
  • 9:30 am Reformer Bootcamp Laurie Conley 55 minutes
  • 10:30 am Aerial Yoga Loryn Stanley 1 hour

Sun February 26, 2017

  • 9:00 am Power Vinyasa Yoga (Heated, All Levels) Katherine Holmes 1 hour & 15 minutes
  • 2:00 pm Sunday Funday! – Spring Break Challenge Alternating Instructor 1 hour & 30 minutes
  • 3:00 pm Spin Alternating Instructor 45 minutes
  • 4:00 pm Yoga – Community Class $5/person Laura Beth Fox 1 hour

You can find The Spot right off Bowling Green, Kentucky’s Fountain Square at 326 E. Main avenue. You can also follow them on social media on Facebook & Instagram. Go more in depth with what they offer via www.thespotbg.com or you can call them at (270) 904-4019.

Posted in The Spot Tagged with:

Keep Connected with BuyLocalBG.com